Atelier PH 2000

In het buitengebied van Weert aan de Trumpertsteeg , een halfverharde weg, ligt in het groen Atelier PH 2000 bij een antieke Limburgs-Kempische langgevelboerderij.  Een unieke plek waarin Hub. Bukkems zijn kunst kan beoefenen.

Atelier PH 2000 is een ruimte die gebruikt kan worden op diverse manieren.

Allereerst is het een atelier om te  tekenen, te schilderen, voor druktechnieken, keramiek en het voorbereiden van beeldhouwwerken. Het is mogelijk om cursussen aan te vragen voor tekenen, schilderen keramiek en beeldhouwen. Ook worden er workshops gegeven. Daarnaast kan het atelier dienen als expositieruimte en ontmoetingsplaats. De tuin rondom het atelier, en enkele buitenruimtes zijn geschikt om ruimtelijk werk  te vervaardigen en tentoon te stellen.

Groepen gevorderde amateurkunstenaars kunnen gebruik maken van het atelier met of zonder begeleiding. In het kader van teambuilding is het denkbaar de ruimte te gebruiken voor een of meerdere dagdelen al dan niet in combinatie met een workshop.

Neem contact op met Hub. Bukkems voor een cursus tekenen/schilderen, een workshop beeldhouwen of een creatieve bijeenkomst in het kader van teambuilding.

img_20181006_094910

Atelier PH2000